• Gigolo
    Een afspraakje?
    Laat me jou verwennen
    Bel me snel

Een ontspannen date waar en wanneer het jou past.

Correcte afspraken

Welkom bij Gigolo David

Als gigolo verwen ik dames en koppels tot in de puntjes.

Altijd professioneel

Een afspraakje in een rendez-voushotel? Samen naar de parenclub?

Een male escort gewenst voor een diner in het buitenland? Of een triootje bij u thuis? Als gigolo David heb ik u veel te bieden. Zolang het maar veilig blijft.

Vrouwen en koppels seksueel verwennen is mijn ding als mannelijke gigolo. Iedereen kan bij mij terecht, ook 60-plus, oudere dames en senioren. Ook dames met een handicap en mindervaliden zijn welkom. Ik werk uiterst hygiënisch en discreet. Veilige seks staat voorop, ik doe enkel safe sex, maar verder ben ik voor alles in. Ik stel me op verzoek zowel passief als actief op.

Ik ben uit de provincie Antwerpen en kan me verplaatsen in heel Vlaanderen, België en Nederland.

Gigolo met roos in slaapkamer

Enkele getuigenissen

Hieronder kan je al enkele reacties lezen van andere dames. Je vindt er hier nog meer.

Weer een heerlijk trio gehad met David en mijn man. Was 7 jaar geleden voor het laatst dat we trio hadden gehad met David. Alles was geweldig vanaf ontmoeting en begroeting. Op het moment dat we alledrie uitgekleed waren en ik David zijn lijf en mooie pik zag steeg de zin enorm. Waren twee geweldige uurtjes waarbij David mij super verwende samen met mijn man. Hij heeft mij meermalen lekker laten genieten van zijn zalige pik. Heb ook lekker lang mogen zuigen en genieten van zijn super lekkere eikel (echt mega lekker). Hij heeft mij lekker lang geneukt op een zalige manier. Ook het strelen kan David als geen ander. David bedankt voor de heerlijke verwennerij en we gaan snel weer een afspraak maken.

Diana, 3/06/2018

Je hebt me nog maar es laten genieten, alles vergeten, geen stress ofzo ... Je zorgde ervoor da'k me helemaal vrouw voelde en ja je bracht me tot in de hemel ... if you know what I mean.

Iemand, 15/06/2017

David is een lieve man met respect en bezorgdheid voor een vrouw. Hij is een aantrekkelijke mooie man die zorgt draagt voor zijn lichaam. Hij is een rustig type met veel ervaring om van te genieten. Hijzelf geniet ook van jacuzzi en verwennerij. Hij heeft ook graag iets oudere dames met opgewekt karakter.

Iemand (65j), 12/12/2021

Je wil zelf ook graag verwend worden?

Neem wat tijd voor jezelf en bel me !