Veel gestelde vragen

De ervaringen van een gigolo. Vind hier het antwoord op enkele veelgestelde vragen. Zit je zelf nog met een vraag die je hier niet beantwoord ziet, bel of mail me dan.

Soms ontmoeten we elkaar bij de klant thuis. Soms is dat op hotel, dikwijls zijn dat de typische rendez-voushotelletjes. Maar ik ben ook al in het Hilton-hotel in Antwerpen terechtgekomen.

Ik rijd overal heen wanneer iemand me vraagt, ook in Nederland. Ik hoop altijd wel dat het verkeer wat meevalt. Want ik heb een grote hekel aan te laat zijn op een afspraak. De klanten betalen voor mij, ze hebben soms een kamer gereserveerd in een rendez-voushotel waarvan de klok loopt, en vaak hebben ze maar een beperkte tijdsspanne kunnen vrijmaken om mij te ontmoeten.

Soms word ik uitgenodigd op restaurant voor een dinner date. Dat doe ik zeer graag!

Wat ook vaak voorkomt, is een afspraak in een privésauna. Daar is dan een jacuzzi en een zwembad enzovoort. Soms is dat alleen met de dame in kwestie, soms ben ik daar samen met een koppel. We lopen daar dan allemaal poedelnaakt rond, een beetje zwemmen, een glaasje champagne, en genieten van elkaar.

Ik ben ook bereid om mee te gaan met een dame of met een koppel naar een parenclub, daar is minder vraag naar.

Orale seks, dat is duidelijk nummer een. Maar ook zoenen en massage van heel het lichaam, ook de borsten zijn heel belangrijk. Het komt zeker niet altijd tot “de daad”, hoor, maar als dat gebeurt, dan verkiest de vrouw gewoonlijk boven op mij te zitten, zodat ze zelf het gevoel van controle heeft. Op de tweede plaats komt “op zijn hondjes”, zoals ze zeggen.

Soms willen vrouwen dat ik hun op alle mogelijke manieren laat genieten, maar ze stellen als bijkomende eis dat ikzelf niet klaarkom. Een uitdaging die de meerderheid van de mannen niet kunnen aangaan. Maar de klant is koning bij mij, en de jaren ervaring hebben ervoor gezorgd dat ik zulke verzoeken kan inwilligen. Als hulpmiddel heb ik ook een spray om mijn penis te verdoven, zodat ik het langer kan volhouden. Het is zoiets geurloos wat men ook in ziekenhuizen en zo gebruikt, en het werkt goed. Ik heb daar al af en toe vragen over gekregen van mannen: ‘Wat is dat? Amai dat werkt goed! Mag ik dat overkopen?’ Maar ja, ze moeten dan maar naar een erotiekwinkel gaan, daar vind je dat gegarandeerd.

Ik ben vrouwgericht. Dus contacten met homoseksuele mannen, daar ga ik niet meteen op in. Wel kom ik vaak terecht bij koppels, maar dan is dat meestal de man die toekijkt wanneer ik zijn vrouw verwen. Dat is wel iets speciaals, de eerste keer dat je dat doet. Zo maar een erectie krijgen wanneer men op je vingers zit te kijken – probeer het zelf maar eens (lacht). Het komt ook voor dat een koppel me vraagt om te mogen filmen. Zo heb ik het al meegemaakt dat ik midden in een heftige vrijpartij zat met een vrouw, de man was aan het toekijken en ineens haalt hij een camera boven. “Mag ik filmen, dat is voor ons een leuk aandenken.” Voor mij is dat dan goed, maar dan vraag ik wel discretie, dat mijn hoofd niet in beeld komt. De vraag om te mogen filmen, wordt de jongste tijd meer en meer gesteld. Vaak hebben ze het er al over wanneer ze e-mailen om af te spreken. Ik probeer iedereen tevreden te stellen, dus voor mij mag dat.

Toch zijn er voor mij grenzen. Aanvragen van homoseksuele mannen sla ik liever af. Soms bieden ze dan nog extra geld aan, maar ik ga er niet op in. Ik ben gewoon veel te vrouwgericht daarvoor.

Soms krijg ik te maken met vrouwen die erg onzeker zijn over hun lichaam. “Ik ben niet knap”, zeggen ze dan. Sommigen zijn boven alles op zoek zijn naar bevestiging. Ik geef graag de mensen een goed gevoel, ik wil hen iets geven waardoor zij zich beter voelen. Het draait dus zeker niet om seks alleen. Ik masseer, noem maar op. Ik heb al meermaals een afspraak gehad met een dame in een luxehotel waarbij zij niets anders wil dan gewoon samen liggen, wat praten en wegdromen in mijn armen. Daar komt dan geen intiem contact aan te pas, daar heeft niet iedereen behoefte aan.

Ik moet op sommige moment ook een beetje psycholoog spelen. Het komt dikwijls voor dat vrouwen veeleer behoefte hebben aan een goed gesprek, een luisterend oor, iemand tegen wie ze hun zorgen, bekommernissen eens kwijt kunnen, omdat ze daarmee bij hun eigen man niet terechtkunnen. Dat doe ik met veel plezier. Als gigolo leer je sommige kanten van de vrouw wel kennen waar een ‘gewone’ man geen flauw benul van heeft. Zij zitten helemaal anders in elkaar dan mannen, geloof me vrij. En elke dag leer ik nog bij over de psychologie van de vrouw.

Ik probeer steevast de wensen te vervullen van de persoon die mij inhuurt. Ik heb een heel gamma kleren, voor elke soort gelegenheid: casual, sportief, klassiek,… Soms hebben vrouwen een bepaalde fantasie, dat ik bij haar arriveer in een pak met een strikje. Ook speciaal ondergoed vragen ze soms, een lederen broek,… Je moet wel rekenen dat daar wel wat tijd in kruipt. Soms krijg ik telefoons van mensen die heel ongeduldig zijn. ‘Kan u nu meteen komen’, vragen ze dan. Oké, ik bedien de klant graag op zijn wenken, maar het is nu eenmaal zo dat ik me eerst wil opfrissen vooraleer ik vertrek. Het duurt dan ook algauw een uurtje eer ik op een afspraak kan zijn. De meesten hebben daar gelukkig alle begrip voor.

Je bent overtuigd en wil ook verwend worden?

Neem wat tijd voor jezelf en bel me !