Deel jouw ervaring met Gigolo David

Op dit forum kan je wat vertellen over je persoonlijke belevenissen met gigolo's of je ervaringen met Gigolo David in het bijzonder. Hier kan je jouw ervaringen delen met anderen. Heb je bij het lezen van de onderstaande reacties nog een bedenking, een vraag of je wil gewoon iets kwijt dan kan je me altijd contacteren via het contactformulier van deze website.

Wil je je eigen ervaring met Gigolo David hier delen, dan kan je me een mailtje sturen (info@gigolodavid.be).

Enkele getuigenissen

Wis en waarachtig een enorm verbazend en attent man. Een lichaam om 'U' tegen te zeggen. Ogen dicht en je laten gaan, alles komt -dik- in orde. Voor herhaling vatbaar.

50+, 21/10/2015

David is een lieve man met respect en bezorgdheid voor een vrouw. Hij is een aantrekkelijke mooie man die zorgt draagt voor zijn lichaam. Hij is een rustig type met veel ervaring om van te genieten. Hijzelf geniet ook van jacuzzi en verwennerij. Hij heeft ook graag iets oudere dames met opgewekt karakter.

Iemand (65j), 12/12/2021

Het was voor ons beide zalig en af.

Anne, 1/10/2011

Op 13 mei 2023 schreef Anne: David is een fijngevoelige man met zin voor humor. Ik voelde mij meteen thuis bij hem, iets wat ik niet had verwacht. Voor mij was het een eerste ervaring met een gigolo. Ik zou dit iedere vrouw aanraden. Zet jouw schroom opzij en neem contact op. Gun jezelf een paar uur quality time met een lieve man met een prachtig lichaam. Achteraf denk je maar één ding: wanneer doen we dat een volgende keer?

Op 22 april 2023 schreef E.: Onze 1ste afspraak werd uitgesteld door een coronabesmetting. De volgende afspraak werd verlaat door een ellendige file en een serieus onweer. Maar eindelijk was David er. Een charmante, attente en lieve man met een mooi lichaam, bij wie ik me onmiddellijk op m'n gemak voelde (waarom was ik zo nerveus geweest??). David gaf me eerst een zalige massage, zijn kundige handen op mijn lichaam deden me wegdromen. Zoals altijd als het leuk is, vloog de tijd voorbij. Vooraleer David huiswaarts keerde dronk hij nog wat koffie en verslond hij de voorraad van 1 soort koekjes. Wat een honger!! Best eerst boodschappen doen als we nog eens zouden afspreken.
Bedankt David voor deze speciale avond.
E

Op 12 december 2021 schreef iemand van 65j: David is een lieve man met respect en bezorgdheid voor een vrouw. Hij is een aantrekkelijke mooie man die zorgt draagt voor zijn lichaam. Hij is een rustig type met veel ervaring om van te genieten. Hijzelf geniet ook van jacuzzi en verwennerij. Hij heeft ook graag iets oudere dames met opgewekt karakter.

Op 23 augustus 2021 schreef Ann: Dank je David voor de fijne avond. Dank je voor je gezelschap, de complimentjes, de fijne aanrakingen, ...
Ook de Prince Albert mag er zijn, was voor mij een nieuwe ervaring, heel fijn om te voelen.

Op 3 juni 2018 schreef Diana: Weer een heerlijk trio gehad met David en mijn man. Was 7 jaar geleden voor het laatst dat we trio hadden gehad met David. Alles was geweldig vanaf ontmoeting en begroeting. Op het moment dat we alledrie uitgekleed waren en ik David zijn lijf en mooie pik zag steeg de zin enorm. Waren twee geweldige uurtjes waarbij David mij super verwende samen met mijn man. Hij heeft mij meermalen lekker laten genieten van zijn zalige pik. Heb ook lekker lang mogen zuigen en genieten van zijn super lekkere eikel (echt mega lekker). Hij heeft mij lekker lang geneukt op een zalige manier. Ook het strelen kan David als geen ander. David bedankt voor de heerlijke verwennerij en we gaan snel weer een afspraak maken.

Op 15 juni 2017 schreef iemand: Je hebt me nog maar es laten genieten, alles vergeten, geen stress ofzo ... Je zorgde ervoor da'k me helemaal vrouw voelde en ja je bracht me tot in de hemel ... if you know what I mean.

Op 24 juli 2016 schreef iemand: Had jongstleden een heel leuke avond met David, lekker knuffelen enz ... Sfeer was toppie, kijk uit naar een volgende keer. Thx David xxx

Op 26 maart 2015 schreef Martine: Na een paar jaar zonder sex heb ik een afspraak met David gemaakt. Het was heel fijn om door hem verwend te worden. David is heel lief en zorgzaam. Hij begon met een heerlijke massage, en daarna de rest. Ik heb er van genoten en ga zeker nog een keer in de herhaling. Ik kan het iedereen aanraden!

Op 29 mei 2013 schreef iemand: “David, ik wil je langs deze weg bedanken voor de gezellige avond. De hele tijd voelde ik me net als een top vrouw. Ik heb het echt genoten. Je gaf mij weer fleur in het leven.

Op 24 mei 2013 schreef Pascale: Het was de eerste keer. Was heel zenuwachtig maar David was heel lief. Heb een super en leuke date gehad. Bedankt David voor de leuke uurtjes.

Op 11 mei 2013 schreef Christine: “Het was de eerste keer dat ik iets dergelijks uitprobeerde en ik ben erg blij dat ik het ook effectief gedaan heb. David was de beste keuze. Hij zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde, teder en behoedzaam en ik kijk uit naar de volgende keer!!!

Op 3 mei 2013 schreef iemand uit Antwerpen: “Afgesproken met David in een rendez-vous hotel. Samen bekeken we onze stijlvolle kamer. Ik wist niet goed wat ik moest doen. Maar David stelde voor me een massage te geven. Daar genoot ik van hoewel ik me toch niet helemaal liet gaan. Gelukkig kon David me overtuigen om te genieten. En dat beviel ons zo goed, dat we elkaar na twee zalige uurtjes niet konden loslaten. Het derde uur was een feit. Geweldig genoten. Waarvoor dank.

Op 8 september 2012 schreef iemand: “De zomer is weer bijna ten einde. Maar de warmte was deze middag voelbaar aanwezig. Superintens en sensueel voelde ik het over mijn hele lichaam. Geen plekje onbemoeid. Dit vlammetje zal voorlopig niet doven. Het heeft me genoeg “power” gegeven om de winterkou te weerstaan. David, nogmaals bedankt voor alles. Het was de moeite waard! “

Op 18 augustus 2012 schreef Wild Orchid: “Thanks so much David! No words to describe those two wonderful evenings spent with you in a very special place full of crazy surprises. It was a great and beautiful experience that I’ll cherish for always in my secret garden. You really are a very special kind of person handsome, warm, full of attention, fun, loving and careful, such a sweetheart who knows how to spoil and drive a woman crazy! I’ve enjoyed every single minute of it and still can feel you all over my body. I’m looking forward to my next trip in Belgium and another hot bodydelicious date with you…

Op 22 juli 2012 schreef Karolien: “David is een lieve man, met oog voor detail. Gezellige keuvel gehad, behoorlijk wat afgelachen, en ongedwongen leuke sex. David is attent. Hij vervult al je (gekke^^) wensen. In wederzijds respect en met een zalige dosis humor. Je mag zeker mijn tuintje nog eens komen omploegen lieverd!”

Op 17 juni 2012 schreef iemand: “Ik heb een intense/intieme middag beleefd met David. Hij is echt lief en zachtaardig. In het begin had ik wel wat last van zenuwen, maar die waren snel verdwenen. Super dat ik dit heb mogen meemaken en beleven. Laat de zomer maar komen!

Op 17 december 2011 schreef iemand: “Een tedere lieve man en een goede minnaar. Hij voelde mij heel goed aan en liet mij intens genieten. Kan terugblikken op een heerlijke avond.”

Op 28 Nov 2011 schreef Dirk: “Vorige zaterdag had ik met mijn vriendin een triootje met David gepland. We waren beide nog wat onwennig met het idee maar na een glaasje wijn was het ijs snel gebroken. Het werd een spetterende en vooral zwoele vrijpartij. Met dank aan David !

Op 3 november 2011 schreef Wendy: “Wat was ik zenuwachtig, maar David heeft mij onmiddellijk op mijn gemak gesteld. Hij wist net de juiste dingen te zeggen en te doen. Het was een geweldige ervaring, voor herhaling vatbaar!”

Op 6 november schreef Chanel: “David heeft mij heerlijk verwend. Ik had weer wat zelfvertrouwen nodig na een ongelofelijke domper en dat heeft David mij zeker geschonken.”

Op 9 oktober schreef Charlotte uit Breda: “Ik had een afspraak met David en het is echt een hele aantrekkelijke man om te zien vond ik. Wat mij opviel was dat hij keigave tattoo’s had. Wij hebben heerlijk zitten kletsen op de bank met een colaatje erbij en daarna een overheerlijke massage met super lekkere massageolie en, dames, die Prince Albert piercing kan ik echt iedereen aanraden. Wouwwwwwwwwwwwww, wat een ervaring is dat zo’n penispiercing, dat is echt een gevoel, dat moet je een keer mee hebben gemaakt. Ik vond het kei gezellige avond. David is een toppertje meiden.”

Op 16 juli schreef Jane: “Eerste afspraakje met David. We deden een trio met hem en mijn man. 4 handen op mijn lichaam…heerlijk. Doen we zeker nog eens terug! “

Op 23 juni schreef Ilse: “Maandagavond… mijn man wil me zien genieten. David is zacht en voelt goed aan dat het ijs gebroken moet worden. Hij speelt met me en laat me eerst zelf de leiding nemen. Op het moment dat hij het overneemt brengt hij mij in ongekende urenlange extase.”

Op 12 juni 2010 schreef Helena: “David heeft mij heerlijk verwend. Eerst een zalige massage, daarna meer. ‘t Was fijn. Ook een heel knappe pik.”

Op 14 april 2010 schreef Marianne: “David is een heel zachtaardige en lieve man. Ik heb enorm genoten en als ik zou moeten kiezen, dan kies ik onmiddellijk weer voor David.”

Op 11 april schreef Yo-an: “Ruim 20 jaar geleden was het dat ik een seksuele relatie met een man heb gehad. Omdat er een nieuwe liefde in mijn leven kwam, wilde ik niet onervaren overkomen. David heeft me weer vertrouwen in mezelf gegeven en geleerd hoe fijn sex met een man kan zijn. Bedankt David, … ook namens mijn nieuwe liefde!

Op 2 april 2010 schreef Yvonne: “Geweldig genoten bij David. Hij is heel aardig en sexueel kundig en teder.”

Op 15 maart 2010 schreef Diana: “Afgelopen zaterdag weer een tegekke afspraak gehad met David. Samen met mijn man hebben we een fantastische ervaring erbij. Het was een dag om nooit te vergeten, echt top op sexgebied. David heeft echt goede kwaliteiten. Ik heb genoten van een geweldige massage en daarna heeft hij mij geweldig verwend.”

Op 13 Feb 2010 schreef Jo en Co: “Wij, als koppel, hebben heerlijk genoten van David zijn kwaliteiten, mijn vrouw heeft genoten, een grote aanrader voor iedereen!”

Op 29/12/09 schreef Diana: “Kom net terug van een heerlijke verwennerij met David. Hij heeft me echt de tijd gegeven om me op mijn gemak te stellen. Hij is heel lief. Hij gaf me het gevoel dat ik DE aantrekkelijkste vrouw ben. Heeft me lekker geknuffeld, gestreeld, gemasseerd en gekust. Zijn lijf is super aantrekkelijk en hij heeft een geweldige penis.”

Op 7/12/09 schreef Chrisje: “David is heel professioneel en ook heel gevoelig, hij luistert en vervult je wensen. Hij kan iemand goed verwennen.”

Op 28/11/09 schreef Yennie: “David is professioneel, maar bovenal een mens. Hij luistert. Niet alleen naar wensen of naar verlangens, hij luistert naar al wat je hart verlichten kan.”

Op 6/11/09 schreef Marina: “Heb genoten van een middagje met David. Rustige kennismaking, pittig voorspel en lekkere verwennerij. Genieten met Prince Charming.”

Op 25/05/09 schreef Kimberly: “Het was een super ervaring. Goed ontvangen en eerst elkaar rustig
leren kennen deed me echt deugd. Het was eenmalig om ervaring op te doen en die heeft hij me zeker voor een stuk al meegegeven.”

Op 10/02/09 schreef Marleen: “Een ongelofelijke ervaring, David is super, weet precies wat je wilt,
geeft je het gevoel de meest belangrijke vrouw van de wereld te zijn. Hij maakt
dat je jezelf mooi vind, hij bemint als een supergod. Echt een unieke ervaring.”

Op 27/09/2008 schreef Nele: David voelt echt aan wat een vrouw wil! Hij neemt de tijd om je te leren
kennen en slaagt erin je tot ongekende hoogtes te brengen…”

Op 18/08/2008 schreef Angela: “Mijn ervaring met David was super! Ben heerlijk verwend. Echt een
aanrader voor dames die iets meer willen! “.

Je bent overtuigd en wil ook verwend worden?

Neem wat tijd voor jezelf en bel me !